Letos jsem si pro Vás připravila zcela nové šablony digiscrapbookového kalendáře :)

Digiscrapbookový kalendář není jen tak obyčejný kalendář z rámečků, každá kytička, mašlička, každý kousek na něm je vytvořen námi - vše jsme nafotily, připravily, přebarvily, poskládaly kousek po kousíčku... je to opravdová ruční autorská práce. 

Jako již tradičně nabízím výrobu klasického digiscrapbookového kalendáře s Vašimi fotkami.

Jak to funguje? Vyberete si variantu kalendáře, která se Vám líbí (případně si uděláte vlastní mix ze všech kalendářů - viz. Mixle pixle) a já z Vašich fotek zpracuji tisknutelné šablony pro kalendář.

Uvedená cena platí pro zpracování kalendáře z fotografií do tiskové podoby.

Tisk je možný ve velikostech A4 nebo A3, záleží na kvalitě dodaných fotografií. Pokud si nechcete tisk zařizovat sami, je možno dodat kalendáře již vytisknuté na Vaši adresu - pro konkrétní ceny tisku mě kontaktujte naTato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo telefonu 606 42 33 53 

Více informací a náhledy celého kalendáře naleznete ZDE:

 

 

Máte speciální požadavky na každý jeden list kalendáře, nebo si prostě chcete vybrat tak, aby byla každá fotografie v tom "pravém" pozadí? Nabízím i možnost sestavení vlastního kalendáře podle listů - více informací a náhledy ZDE: 

 

 

Joomla templates by a4joomla